Download Proberen!
Vragen? call

Hoe werkt het

Jouw offerte

5 simpele stappen.

1. Schrijf het voorwoord

Een Offery-offerte verstuur je met je eigen mail via een URL-link. Deze link verwijst naar de digitale offerte. Daarom is er ruimte gemaakt om een voorwoord te schrijven. Dit is gelijk die vriendelijke binnenkomer die jouw klant ziet na het openen van de link.

2. Maak je offerte of voeg hem toe

Wat betreft de calculatie kun je kiezen uit 2 manieren: of je voegt je calculatie als een pdf-document toe die je uit je eigen systeem haalt, of je maakt je calculatie in Offery met onze handige rekentool. Beiden hebben voordelen en gaat super simpel!

3. Selecteer je         contactpersonen

Bij de volgende stap selecteer je collega’s die als contactpersoon fungeren. Dit doe je door simpelweg het vinkje voor hun naam te selecteren. Dit is handig om bijvoorbeeld te laten zien wie er in het team zitten. Per contactpersoon kun je selecteren of deze mensen mails ontvangen als de offerte bijvoorbeeld wordt geopend of goedgekeurd. Zo ben je altijd op tijd met de follow-up.

4. Voeg content toe uit
    bibliotheek

Offery zorgt voor snelheid. Daarom hebben we de bouwstenen bedacht. Je vult vooraf eenmalig bouwstenen met content over je bedrijf en de producten of diensten die jullie leveren. Wanneer je een offerte gaat maken sleep je de juiste blokken in het menu en je offerte is af! Het leuke is dat je de bouwstenen zelf bedenkt en zelf een naam geeft.

5. Verzenden en scoren

Wanneer je offerte klaar is (na ongeveer 2 minuten) genereer je de link. Deze link verstuur je met je eigen mailprogramma naar de klant. En dankzij de statistieken is het bijna onmogelijk om niet te scoren. Klaar!