Download Proberen!
Vragen? call

Offerte software van Offery

Offery is de slimste en makkelijkste online offerte software voor elke organisatie en zzp’er.

Met de online offerte software van Offery is het mogelijk om in een handomdraai een professionele, unieke en persoonlijke online offerte te maken. Dankzij de modulaire bouwstenen stel je voor elke prospect een offerte op maat op, voor een optimaal resultaat. En dit allemaal zonder zware PDF-bestanden, maar met een ISO gecertificeerde en beveiligde SSL Cloud verbinding.

Maar daar houdt het niet op!

Dankzij de implementatie van Offery Analytics heb je na het versturen volledig inzicht in het gebruik van je offerte. Wanneer en hoe vaak is je offerte bekeken? En naar welke onderdelen van de offerte is er hoelang gekeken? Met de offerte software van Offery weet je het allemaal! 

Dus wat is Offery precies?

 • De makkelijkste, meertalige, online offerte software waar je snel offertes mee maakt
 • Dé online offerte software waar je sterke, persoonlijke en unieke offertes mee maakt
 • Een veilige manier om offertes online te versturen en te laten ondertekenen

Hoe werkt Offery?

Met de offerte software van Offery maak je razendsnel een sterke, professionele, unieke en persoonlijke offerte voor elke situatie. De offertes zijn gemakkelijk zelf te maken aan de hand van de unieke modulaire Bouwstenen. Is de offerte af? Dan kan de offerte via de mail naar je prospect verstuurd worden. Geen PDF-bestand, geen zware bestanden, gewoon een URL. Wanneer de prospect op de URL klikt opent er een unieke en persoonlijke webpagina voor de prospect. 

Dit is hét moment dat het indruk maken begint. Als eerste krijg je een introductietekst te zien, waarin je de prospect welkom heet. Misschien heb je wel iets besproken en wil je daar nog op inhaken. Het kan allemaal! Hierna kan de prospect verder klikken, waarna er een op maat gemaakte offerte zichtbaar wordt. Deze is opgebouwd uit modulaire Bouwstenen. Met de Bouwstenen zijn de mogelijkheden eindeloos. Een slideshow? Een video? Een overzicht van contactpersonen? Alles kan! 

Wanneer een prospect de offerte voor de eerste keer opent krijg je hier direct bericht van. Met Offery Analytics blijf je daarna op de hoogte van je offerte. Hoe vaak wordt deze geopend en wanneer precies? Welke bouwstenen worden er bekeken, voor hoe vaak en voor hoelang? Met Offery Analytics houd je dus gemakkelijk een vinger aan de pols, en is de opvolging een eitje! 

 

Modulaire Bouwstenen voor een professionele en persoonlijke offerte

Een Offery offerte bestaat uit verschillende modulaire Bouwstenen. Je kiest zelf gemakkelijk de naam, kleur en het icoon van de bouwsteen. De Bouwstenen worden opgeslagen in je persoonlijke bibliotheek, zodat je deze telkens opnieuw kan gebruiken, met of zonder (kleine) aanpassingen.  Voor elke offerte kies je eenvoudig de juiste bouwstenen voor een offerte op maat! Met de bouwstenen bouw je een persoonlijke, unieke en sterke offerte op maat, en dat uiteraard in je eigen huisstijl. 

Tijd is geld, ook in het geval van offertes. Met de modulaire bouwstenen van Offery bouw je in een handomdraai de optimale offerte voor elke prospect. Zo ben je minder tijd kwijt met het maken van een offerte en kan je je focussen op de volgende mogelijkheden. Offery geeft een nieuwe dimensie aan sales, en tilt offertes naar een hoger niveau!

Snel, overzichtelijk, persoonlijk en sterk. Dat is jouw offerte, dankzij de offerte software van Offery.

 

Een offerte in je huisstijl

Iedere organisatie heeft zijn eigen huisstijl. Een huisstijl waar goed over is nagedacht, een die uniek is en uitstraalt waar de organisatie voor staat. Dankzij de huisstijl is het in één oogopslag duidelijk dat het om jouw organisatie gaat, wat professionaliteit en kracht uitstraalt.

Deze stijl komt natuurlijk terug in de offertes. Hiermee maak je offertes niet alleen uniform, maar ook persoonlijk en indrukwekkend.

Met Offery maak je dus heel makkelijk een persoonlijke offerte in je eigen huisstijl!

 

Uniform en toch persoonlijk

Met de online offerte software van Offery maak je persoonlijke en professionele offertes met een uniforme uitstraling. Alle bouwstenen van de offerte hoeven slechts eenmalig ingevuld te worden, waarna zij opgeslagen worden in de bibliotheek. Op deze manier creëer je een sjabloon die hierna per prospect op maat gemaakt kan worden. Zo lever je keer op keer in een korte tijd professioneel maatwerk.

Een uniforme uitstraling is een professionele uitstraling, en dat wekt vertrouwen!

Een unieke en persoonlijke Offerte

Offertes zijn vaak onpersoonlijke prijsopgaves, in een PDF-bestand, die als bijlage wordt verstuurd in een mail. De aanhef, naam en de bedrijfsnaam zijn dan aangepast, maar persoonlijker dan dat wordt het vaak niet. Met de offerte software Offery til je je offerte naar een hoger niveau.

Offery biedt de mogelijkheid om elke offerte te personaliseren. Dit kan niet alleen met tekst, maar ook met afbeeldingen en zelfs video’s. De (audio)visuele content is gemakkelijk toe te voegen aan de offerte dankzij Offery, zodat je in een handomdraai een persoonlijke en sterke offerte maakt. Een persoonlijke toelichting, of een vriendelijke afsluiting. Met Offery geef jij je offerte die speciale ‘personal touch’.

Maak indruk met je persoonlijke offerte; Don’t forget to make impact today!

 

Een offerte voor elke klus, in meerdere talen

Een offerte sturen naar een internationale prospect is dankzij Offery nog nooit zo makkelijk geweest. De offerte software van Offery is in te stellen in het Nederlands en Engels. Daarnaast zijn er ook vijf talen geïmplementeerd die als tag aan een bouwsteen gekoppeld kunnen worden. Naast Nederlands en Engels zijn dit Duits, Frans en Spaans. De content in de bouwstenen wordt door de gebruiker zelf geschreven, dus de offerte kan in elke taal opgemaakt worden!

 

Een compleet en overzichtelijke offerte met slechts één link

Een Offery offerte verstuur je makkelijk via de mail naar je prospect. Zonder zwaar PDF-bestand in de bijlage natuurlijk. Je prospect komt via een URL bij de digitale Offery offerte. Wanneer de prospect de offerte-link opent wordt er een veilige online omgeving geopend waar de prospect verwelkomd wordt door een door jou geschreven tekst. Dit is natuurlijk per prospect aan te passen, voor een persoonlijke en professionele offerte voor élke prospect.

Door het gebruik van de online omgeving is het verzenden en het openen van de offerte snel, makkelijk en overzichtelijk.

Daarnaast geniet je van maximale vrijheid dankzij de onbeperkte dataopslag. Dankzij de ISO gecertificeerde en beveiligde SSL Cloud verbinding zijn zorgen over de omvang en beveiliging van je offerte verleden tijd. Je hebt met Offery de volledige vrijheid om je offertes te vullen met foto’s, video’s en andere soorten (audio)visuele content.

Dat de offerte online verstuurd wordt betekend ook dat de offerte online geopend kan worden zonder zware PDF-bestanden te downloaden en op te slaan. Na slechts één klik heeft de prospect de mogelijkheid om de complete professionele en unieke offerte in een veilige omgeving te bekijken.

Eenvoudig en gemakkelijk. Deskundig en professioneel. Dat is waar Offery voor staat!

 

Digitaal handtekening zetten

Met de online offerte software van Offery is bijna alles mogelijk. De tijd van een PDf uitprinten, ondertekenen, inscannen en weer verder mailen is voorbij. Dankzij Offery wordt het hele beslissingsproject persoonlijker, professioneler en makkelijker.

Een Offery offerte kan simpelweg online ondertekend worden, door middel van een volledig digitale handtekening en dubbele verificatie. Deze manier van ondertekenen niet alleen rechtsgeldig en veilig, maar ook betrouwbaar, makkelijk en snel!

 

Volledig inzicht dankzij Offery Analytics

In een mum van tijd heb je de offerte voor een prospect af. Met behulp van de bouwstenen heb je een unieke offerte op maat gemaakt, die je met je prospect gedeeld hebt. Maar, wat nu? Dit is met ouderwetse offertes het moment dat je het proces uit handen geeft en zelf geen inzicht meer hebt. Met de online offerte software van Offery heb je dat wel!

Wanneer de prospect je offerte voor de eerste keer heeft geopend krijg je daar direct een bericht van. Maar daar blijft het niet bij. Welke bouwstenen zijn er geopend? Hoe vaak zijn de bouwstenen geopend? Hoe lang is elke bouwsteen bekeken? Je hebt met Offery Analytics volledig inzicht in het gebruik van je offerte.

Doordat jij weet waar de prospect naar kijkt weet je precies wat belangrijk is. Wordt alleen de prijsopgave bekeken, of is de prospect vooral geïnteresseerd in de contactpersonen? Met het inzicht dat je krijgt door Offery Analytics weet je precies wat belangrijk is en wat de behoefte is van de prospect. Met deze informatie op zak kan je goed voorbereid en doelgericht nabellen, om zo het maximale uit de offerte te halen. 

Offery bied je de statistieken waarmee jij het optimale resultaat uit je offerte kan halen;

 • Wanneer is de offerte geopend?
 • Hoe vaak is de offerte geopend?
 • Welke bouwstenen zijn bekeken?
 • Hoe lang is er naar elke bouwsteen gekeken?

Het is dus direct inzichtelijk waar de behoefte van de prospect ligt. Slim én handig!

Met Offery Analytics kan je dus precies zien wanneer je offerte is geopend. Ervaring leert dat er in het openen van de offerte 2 pieken te zien zijn. De eerste wanneer de offerte voor de eerste keer bekeken wordt en een tweede piek wanneer je weer op tafel ligt. Maar tijdens de tweede piek ben je niet de enige waar de prospect aan denkt, de concurrentie ligt dan hoogstwaarschijnlijk ook op tafel. Gelukkig weet jij precies wanneer dat is zodat jij op het juiste moment gericht contact op kan nemen met de prospect. Zo blijf je tijdens het beslissingsproces van de prospect top of mind!

 

Opvolgen van de offerte

Offertes worden opdrachten door een goede opvolging, hét belangrijkste onderdeel van sales.

Het opvolgen van je offerte is hierdoor nog nooit zo makkelijk geweest. Met de kennis van Offery Analytics ben je op alles voorbereid. Opvolging is niet alleen makkelijker, maar ook leuker! Want hoe leuk is het niet om tijdens de opvolging exact te weten waar een prospect naar gaat vragen of wat de behoeftes zijn? Je kan direct inspelen op de vragen en behoeften van de prospect, zodat je de offerte eigenhandig kan omvormen tot een opdracht.

 

Haal meer uit een opdracht met Offery

Cross-selling was nog nooit zo eenvoudig tijdens een salesgesprek. Met de indrukwekkende en persoonlijke offerte kan je zo veel meer bieden dan een ‘standaard’ offerte.
Een offerte die de prospect verrast, het ‘wow’-effect kan creëren en ultieme bereidbaarheid toont door het bieden van extra mogelijkheden.
Met de modulaire bouwstenen kan je extra’s aanbieden, zodat je kan inspelen in interesse van de prospect. Heb je het tijdens jullie gesprek gehad over een eventuele uitbreiding? Verras je prospect bijvoorbeeld met een businessplan over de eventuele uitbereiding, of informeer de prospect op een unieke wijze over aanvullende diensten die je levert.

 

Alle voordelen van Offery op een rijtje

 • Met de offerte software van Offery bespaar je tijd én geld, door snel en makkelijk een professionele en persoonlijke offerte te maken in je eigen huisstijl
 • Door middel van de modulaire bouwstenen maak je in een handomdraai een overzichtelijke, unieke en professionele offerte
 • De mogelijkheden om je offertes in te richten met unieke content zijn eindeloos
 • Met Offery Analytics heb je volledig inzicht in het gebruik van je offerte
 • Door de unieke inrichting van de offerte is het mogelijk om je sales skills te benutten
 • De offerte kan je makkelijk delen via een URL. Geen grote, zware PDF-bestanden meer!
 • Opvolgen van je offerte is makkelijker dan ooit, dankzij de data van Offery Analytics
 • De offerte kan makkelijk intern gedeeld worden bij je prospect
 • De conversie van de offerte is snel en makkelijk te voltooien door hem digitaal te ondertekenen met een dubbele verificatie
 • Offery is in meerdere talen beschikbaar

  Don’t forget to make impact today!