Download Proberen!
Vragen? call

Waarom Offery

Functionaliteiten

Wat kunnen
we allemaal.

Tijd is geld

Natuurlijk willen we allemaal onze offerte zo snel mogelijk maken maar het mag niet ten koste gaan van de kwaliteit. Daarom hebben wij een slim systeem bedacht waardoor je heel snel in twee minuten een indrukwekkende offerte kunt maken.

Moderne uitstraling

Een PDF is weliswaar digitaal maar alleen een PDF sturen is natuurlijk niet meer van deze tijd. Daarom verstuur je bij Offery alleen een link. En middels deze link opent jouw klant heel simpel een online omgeving waar de offerte in jullie stijl wordt gepresenteerd. En uiteraard niet alleen met tekst maar ook bijvoorbeeld foto’s of video.

Meten is weten

Na het versturen van een offerte gaat het salesproces natuurlijk gewoon door. Maar voordat je weer contact hebt met de klant is het natuurlijk erg makkelijk als je kunt zien hoe hij naar je offerte heeft gekeken. En hoe lang en naar welk onderdeel bijvoorbeeld. Dat maakt dat de opvolging een stuk beter. En dus meer kans op scoren.

Digitaal ondertekenen

Een offerte maak je om opdrachten binnen te halen. En voor een opdracht heb je een handtekening nodig. Bij ons gaat dit helemaal digitaal met een dubbele verificatie. Veilig, rechtsgeldig en snel.

Meerwaarde creëren

Als je alleen op basis van prijs het onderscheid moet creëren dan is dat niet best voor je bedrijf. Vandaar dat Offery voorál is ontwikkeld om juist het unieke van jouw organisatie snel en simpel aan je offerte toe te voegen. Zo is het geen offerte maar een Offery.

Meer grip met offerte beheer

Offertes maken is waar Offery goed in is. Daarom zijn we ons er ook van bewust dat de offertes goed gearchiveerd en geordend moeten worden. Hier hebben we een aantal statussen voor bedacht die worden aangegeven met handige kleurtjes voor de offerte. In het offertebeheer heb je zo een perfect overzicht van je offertes en kun je mooi filteren op bijvoorbeeld de status ‘verzonden’. Krijg direct een overzicht van de offertes die op dit moment uit staan.

Beter scoren

Er zijn al klanten die met Offery hun slagingspercentage tot 24% hebben verhoogd. En dat is veel. En zeker niet onmogelijk. Wat zijn de belangrijkste redenen die onze klanten aangeven voor deze stijging:

Met Offery heb je de mogelijkheid om op een eenvoudige manier zeer uiteenlopende content aan je offerte toe te voegen. Zonder zware bestanden mee te sturen.

Offery is een opvallend en zeer moderne manier van offertes maken. Alles wat de deur uitgaat heeft ook direct een uniforme uitstraling. En dit is goed voor je imago.

Door alle statistieken die beschikbaar zijn is sales veel beter voorbereid op de follow-up

Een offerte nabellen schiet er meestal bij in. Maar als je trots bent op je offerte en je weet precies wanneer, hoe vaak en waarnaar je prospect heeft gekeken geeft je dat vertrouwen én een voordeel in je salesgesprek; je hebt al direct aanknopingspunten om op in te haken. Zo zal een offerte dus sneller nagebeld worden.

Betrouwbaar & veilig

Op ons kun je bouwen. Want het is natuurlijk niet alleen maar mooi en handig. Een aantal basisprincipes hebben we hoog in ons zogenaamde vaandel staan. Zo vinden wij het bijvoorbeeld erg belangrijk dat al onze data op Nederlands grondgebied blijft. Hieronder een aantal feiten op een rij:

99,98% online beschikbaarheid

Servers voldoen aan ISO 27001, PCI-DSS, SOC 1 en SOC 2

Onbeperkt telefonische helpdesk tijdens kantooruren (maar daar buiten nemen we ook vaak op)

Veilige SSL verbinding

Single sing-on

Beveiligde en versleutelde offerte URL-link

Training op locatie

Wij vinden het erg belangrijk dat alle Offery-gebruikers het systeem goed kennen om het maximale eruit te halen. Bij de start van een abonnement kan er optioneel een training op locatie worden gegeven waar alle functies worden uitgelegd en waar ook een begin gemaakt kan worden met het vullen van de content. Dan hebben we elkaar ook weer even gezien.

Onbeperkt data-opslag

Wij houden van simpel. Dat vind je terug in het systeem zelf maar bijvoorbeeld ook in de prijs van Offery. Geen ingewikkelde regels. Daarom hebben we besloten om al onze gebruikers geen enkele restrictie op te leggen op het datagebruik. Je kunt een onbeperkt aantal offertes en bouwstenen aanmaken. Wij zorgen voor genoeg ruimte.

Meertalig

Offery is voorbereid op meertaligheid. Het systeem zelf is in de talen Nederlands en Engels in te stellen. Daarnaast hebben we vijf talen geïmplementeerd die als tag meegegeven kunnen worden aan een bouwsteen. Dit is Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Omdat de offertetekst en alle andere content door de gebruikers zelf worden gemaakt in de bouwstenen, kan er ook in elke mogelijke taal geoffreerd worden.

Onze klanten

Jullie ervaring.